superman 23-04-2010 22:56:34
|
|
|
|
|
| |
guys hi καιρο καμενος dndier εδω εμενα η 4 μ αρεσει eraya μπορεις να παραγγειλεις απο net πιστευω ειναι η πιο σιγουρη λυση! θελω επισης να ξερω αν υπαρχουν ατομα που ενδιαφερονται να ξεκινησουμε campaign 4 επειδη ειναι δυσκολο να βρεις dndiers στις μερες μας!
in the brightest day in the darkest night no evil shall escape my sight! |
|
| |
 |
|
|
Eraya 08-03-2010 01:11:28
|
|
|
|
|
| |
Hallo, Μπορεί κάποιος να μου πει, τώρα που εξαφανίστηκαν τα βιβλία τις 3,5 Τι θα κάνουμε εμείς που δεν μας αρέσει η 4?? Και μην αρχίσετε να την πενεύτε.. Μοιάζει απελπιστηκά πολυ με video game..
|
|
| |
 |
|
|
Yannis 12-10-2009 11:14:56
|
|
|
|
|
| |
το wizards.com το είχα βρει, έχει αρκετές αλλά το forgotten realms δεν το είχα κοιτάξει. θα το δω τώρα. ευχαριστώ να είσαι καλά.
Those who don't believe are those who don't exist |
|
| |
 |
|
|
Jarlaxle 09-10-2009 17:16:00
|
|
|
|
|
| |
Yanni checkare to www.wizards.com to official ths wizard of the coast h twn forgotten realms an thes ayton ton kosmo, exoun polles etoimes istories gia kathe lvl kai ta 2.
Praise the Lord and pass the ammunition! |
|
| |
 |
|
|
Yannis 19-05-2009 11:16:28
|
|
|
|
|
| |
To D&D Starter Set το έχω πάρει, καταπληκτικό απλά τελειώσαμε τις ιστορίες που έχει μέσα και έλεγα μήπως υπάρχει κάποιο site για ιστορίες αν και κάτι βρήκα στο official site της Wizards of the Coast. Ευχαριστώ πάντως.
|
| |
 |
|
|
AdamR 19-05-2009 10:54:20
|
|
|
|
|
| |
Aν είσαι αρχάριος καλύτερα να ξεκινήσεις με το Starter Set.
Δες το στο Dungeons & Dragons.
This is my
Signature.... |
|
| |
 |
|
|
Yannis 28-04-2009 13:27:21
|
|
|
|
|
| |
Ξέρει κάποιος κανένα καλό site για ιστορίες; Είμαι νέος στο D&D και ακόμα ψάχνομαι.
|
| |
 |
|
|